Промоција књиге „Буран живот једне библиотекарке“

У  петак 24. фебруара, у свечаној сали Историјског архива Бела Црква, одржана је промоција књиге: „Буран живот једне библиотекарке“,  ауторке Данијеле Божићковић Радуловић.

Данијела је рођена у Белој Цркви где је провела детињство и младост. Радила је годинама као директор Библиотеке у Петровцу на Млави, од 2016. године је на месту директора Библиотеке у Малом Црнићу, а осим књижевности бави се и сликарством. Члан је Удружења књижевника Србије и Удружења ликовних уметника Петровца. Њене књиге, које сама илуструје, превођене су на италијански и македонски језик.

Многобројна публика, која је испунила до последњег места свечану салу Архива, била је дирнута  емотивним  излагањем  списатељице која  је представила своју књигу  и свој дотадашњи књижевни рад,  уз мноштво прича и  анегдота,  како из њеног одрастања у Белој Црква  тако и из каснијег периода.

Ауторку је поздравила  Данијела Вујичић, чланица  Општинског већа општине Бела Црква, а  промоцији књиге присуствовала је и председница општине Бела Црква Виолета Симић.